Jan modaal heeft het moeilijk ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Mee eens. Ik als Jan modaal (Jannie) in mijn uppie redt het allemaal maar net/niet. Dankzij de chemo is mijn gebit naar de kl..e. Drie gaatjes dit jaar. Een kroon moet ik ook nog, 700 euro. En dan ga je naar het ziekenhuis, na controle borst kanker. Hoppa, 375 euro eigen risico. Ik zit nu al op 1000 euro onkosten dankzij mijn borstkanker waar ik niet om gevraagd heb.

De auto voor de keuring en beurt. Ik hielp laatst iemand met het starten van zijn auto. Daardoor trok hij mijn accu leeg, kapot. Chips. Mijn accu is nog maar 6 jaar. Moet ook vervangen.

Gemeente belasting.

Gsm wilde niet meer opladen. Oplaadstuk vervangen. 120 euro.

School vraagt ipv 25 euro per kind nu 50 euro. Hoppa. 100 euro voor mij.

Foutje bedankt met creditcard en spel fortnite…. 800 euro afgeschreven. Gelukkig 400 terug kunnen krijgen. Maar nog steeds 400 euro kwijt. Creditcard meteen de deur uit gedaan.

Houtwerk huis verrot. Volgend jaar moet ik alles vervangen. En dat is veeeeeeel.

Wat was ik trots dat ik mijn huisje kon behouden dankzij mijn ex. Hij vroeg geen overwaarde. Maar ik zit nu op het punt dat ik het steeds minder kan betalen. Pfff. Moet ik nu echt de toko gaan verkopen? Ik hoop zo van niet. Maar sparen gaat zo moeilijk. Dus gewoon niet op vakantie gaan. En de auto…. is nog redelijk jong. Wie weet geen nieuwe, ooit. Zien we dan wel weer.

Ja, Jan modaal heeft het echt heel moeilijk. Ik gun mijn kinderen zo hun ‘ouderlijk’ huis. Ik werk mij suf. Doe echt mijn best. K.t ka..er en k.t scheiding. Zo. Soms moet dat er even uit. ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿฅฐ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s