Hoe poets je het beste je tanden?

Ik kocht shampoo bij de Kruidvat. Daar kreeg ik gratis een bak snoep bij van 500 gram. Jummie. Maar dan denk ik aan het gebit van de kinderen. Daan zijn gebit was prima volgens de tandarts. Beetje plak. Poets les gehad. Die komt er wel.

Maar Eva heeft een heel slecht gebit. Ze begon met kaas kiezen. Inmiddels volwassen kiezen. Maar toch iets meer poreus. Bah. Niet leuk. De tandarts hamerde erop; minimaal een keer per dag elektrisch poetsen. En dan niet van de ene tand naar de andere in 2 seconden. Neem de tijd. Poets vooral ook je tandvlees.

Een kind kan tot twaalf jaar niet alleen zijn gebit reinigen. Zij hebben hulp nodig van een ouder. Dus ouders, zit er bovenop. Help mee. Poets het gebit, maar vooral ook het tandvlees. Zeker een keer per dag elektrisch!

Mijn ouders hebben elektrische tandenborstels aangeschaft voor hun kleinkinderen. Bij mij thuis doen wij er zeker iets mee. Al jaren. Hopelijk nu ook bij hun vader. Dank pa en ma ๐Ÿฅฐ. Jullie zijn goud waard. Ik hoop dat Daan en Eva nog lang met hun gebit kunnen doen onder andere dankzij jullie aanschaf van de elektrische tandenborstel ๐Ÿ˜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s