Gezonde pasta.

Pfff, ik eet al een tijd volkoren pasta. Kids eten netjes mee. Ik denk dat ze ‘gewone’ pasta net iets lekkerder zullen vinden. Maar misschien is het ook een kwestie van wennen. En dat kan ik ze nu op deze leeftijd uitleggen. Ik zei tegen mijn zoon; jij vind een tosti van wit brood lekker. Maar bruin brood is zoveel gezonder. Het liefst zelfs volkoren brood. Hij keek mij aan; mam, doe maar de volgende keer. Ik eet al niet veel. Dus als ik iets eet is het wel handig dat dit dan gezond is. Topper πŸ₯°. Eerste stapje is gemaakt.

Eva zat op het aanrecht om mij te helpen met koken. De spaghetti at ze met liefde rauw op, haha. Volkoren spaghetti gekookt. In een koekenpan deed ik een berg olijf olie. Daarin stukjes knoflook, de spaghetti erbij. Heel veel gerookte paprika poeder en stukjes paprika. Roeren en smullen maar. Een klein beetje balsamico azijn als smaak versterker. De kids aten liever spaghetti met pesto. Ook prima. Die maken wij tegenwoordig ook zelf. Heeeeeerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s