Ben ik een hippe moeder?

Vroeguh moest ik er toch echt niet aan denken dat ik met mijn moeder naar een concert zou gaan…. Alhoewel, ik ben met mijn nichtje en mijn paps naar U2 geweest. Leuke herinnering.

Vanavond ga mijn kinderen naar Ronnie Flex. Ik ga toch maar mee ๐Ÿคช. Ze zijn nog iets te jong om alleen te gaan. De buuf gaat ook mee met haar dochters. Mijn grote neef loopt daar ook. Ik heb een paar maanden geleden zijn leven gered (zijn woorden) toen hij naar Amsterdam moest en de trein niet reed en daarna de auto van zijn vader op de snelweg uitviel. Nu ga ik zijn vriendinnen zien waar hij toen mee naar een concert ging. Wat waren de dames blij dat tante haar neef/hun vriend naar Amsterdam bracht nog net voordat ze moest gaan werken. Hele strakke planning was dat toen. Iets met gas op de zuigers.

Het concert van Ronnie Flex is in de kuil in Ede. Prachtige locatie. Daar heb ik mijn openingsspeech gehouden als heidekoningin ergens voor de oorlog. Poncho’s mee. Er is regen voorspeld. Maar dat mag de pret niet drukken.

Mijn zoon vroeg; hoezo kuil? Wij gaan de berg op en dan beland je in een kuil. Best bijzonder. Hoe is deze eigenlijk ontstaan? Dat zoeken wij even op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s