Onze β€˜hond’.

Onze kat pakte een tijd geleden de knuffelhond van mijn dochter. En vechten dat zij ermee deed. Geweldig. Maar op een gegeven moment lag het oor van de hond los. Mijn moeder had deze snel gemaakt. Maar inmiddels heeft de kat een gat in de nek gebeten. De kop en nek van de hond zijn niet meer veilig. De vulling, piepschuim bolletjes, lagen in de gang. Niet handig. Inmiddels heeft de hond een sok om zijn kop en nek. Dit alweer een paar weken. In de nacht hoor ik nog steeds de kat met haar vriend of vijand de trap afrennen om in een wilde vecht partij door te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s