Een douche gordijn in de tuin.

Ik heb een muur onder de overkapping, daar staat een crème schutting van hout tegenop. Niet mooi. Ik zou het kunnen verfen. Maar de planken vind ik daar ook niet mooi. Van allerlei plannen bedacht. Schutting wegzagen, nieuwe mdf plank ertegen. Veel werk en vooral duur.

Ineens kwam ik een super idee tegen op Facebook. Een douche gordijn. Ik heb deze besteld bij Ali expres. Dus het zal wel even duren voordat ik hem binnen krijg. Maar daarna; in een paar minuten een nieuwe look in de tuin.

Bovenstaande heb ik niet besteld hoor. Ik ga voor bamboe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s