Beste luchtbed voor in het water ooit.

Als je een zwembad hebt heb je vast ook een opblaasbaar luchtbed. Ik voorheen ook. Als ik even een me time in het zwembad had lag ik erop. Lekker dobberen. Vorige week kocht ik een nieuw soort opblaasbaar luchtbed. Super ding. Je drijft. Je hebt een kussen onder je hoofd. En de rest van je lichaam ligt half onder water. En dat is de bedoeling/verkoeling als je op een hete dag in het water ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s