Met z’n allen samen slapen.

Wie had of heeft geen last met deze hitte om te slapen? Vorige week was de nacht zo warm. Sinds 1947 niet meer gebeurd. En dan voor nu. Warm, heet….

Vroeger als gezin zijnde sliep mijn zoon op zolder. Een kamer op een hoek. Plat dak. En een glazen schuifpui waar de hele dag de zon op staat. 40 graden met een beetje zon was en is niks.

Fijn dat wij als gezin een airco konden kopen/ aanleggen op deze kamer. Nu is paps weg. Maar niet getreurd. De kinderen en ik hebben 3 matrassen op de grond gelegd. en dan ook echt met z’n drieΓ«n. Slepen, de trap op, haha. De airco zetten wij aan op 25 graden. Door de wind is het prima vol te houden.

Zo gezellig, zo leuk, mama met haar kinderen liggen gewoon te kamperen in hun eigen huis. Momenten om nooit meer te vergeten. Volgend jaar misschien een tent erbij opzetten? 🀣😬πŸ€ͺ

En dan ziet het er misschien maar een beetje rommelig eruit…. wij slapen super lekker, super koel, super gezellig. Wij worden uitgerust in de ochtend wakker. Waarom zou je een airco kamer niet delen? Beetje asociaal. Wij slapen met de hoofden tegen elkaar πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s