Insecten eten.

Vanaf vandaag te koop bij de Lidl…..salt en vinegar klinkt goed. Maar krekels om te eten dan weer niet. Ik ga het denk ik niet trekken om dit te gaan eten. Het schijnt het nieuwe vlees vervanger te zijn. Dus beter voor het milieu. Pffff, ik ga wel een pakje kopen. Ik weet nog niet welke smaak. Welk beestje. Benieuwd wat mijn kinderen ervan vinden. En of ik zelf wel iets durf te proeven. Durf jij? En wat is je voorkeur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s