Mijn weggooi bbq.

Vorige week was ik mijn schuur aan het opruimen. Veel weg gedaan. Allemaal troep. Maar ik vond ook 4 maal een weggooi bbq. Ik heb helemaal niks met bbq eten. Mijn kinderen al helemaal niet. Mijn zoon heeft niks met vlees, mijn dochter matig. Maarrrrr, zij en ik zijn gek op speklapjes. Deze zijn van de bbq het lekkerst. Heerlijk krokant. Dus, de lapjes gekocht in de aanbieding. Een wegwerp bbq aan in mijn vuurkorf. Speklapjes erop. Genieten maar.

En zodra de bbq aan gaat gooi ik altijd een paar knoflook bollen in zilverfolie erop. Ideaal voor basis in maaltijden, bak producten, en smaak boters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s