De wereld door een glazen bol.

Vorig weekend kwam ik deze weer tegen; mijn glazen bol. Ik heb nooit de intentie gehad dat ik kon voorspellen via dit ding. Deze bol is om foto’s door te maken. Ik doe tegenwoordig weinig met mijn foto camera. Wel bijna alles met mijn mobiel. Afgelopen Sinterklaas kreeg ik dus een glazen bol. Toen een paar foto’s gemaakt en daarna te goed verstopt. In mijn voorjaars opruimwoede vond ik hem weer. Leuk. Ik ga er meer mee doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s