Storm in eigen tuin…..

Tjeempie. Gisteravond zag ik mega veel onweersflitsen. De hoes van mijn bankset vloog de lucht in. Verder alles droog. Niks te klagen als je het dan toch over code oranje hebt. En dan sta je op. Chips. Ik had afgelopen weekend mijn tuin geveegd en gestofzuigd. Alles spik en span. En nu? Overal takken, bladeren, mos en ….. van alles. Eerst baalde ik. Toen keek ik naar het ochtend nieuws met een bakkie. En wat zag ik daar? Wat een drama in Rheden. Ik stop met zeuren. Ik heb mijn huis, auto en tuin nog. Vies maar verder ongeschonden. Wat wil een mens nog meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s