De beste sap kan.

Vorig jaar had ik een sap kan van 3 liter. Soms vulde ik deze met ranja en soms met vers fruit en ijsklontjes. Ideaal. De hele zomer veel gebruik van gemaakt. De deksel was van …. geen idee. Na een winter in de schuur te hebben gestaan was deze totaal verroest. Zo zonde. Dus ik ging voor een nieuwe uitdaging. Een 3 liter kan zonder onderdelen die konden roesten. Geluk. Via bol.com. Een kan van ruim 3 liter. Deksel is als bij een weckpot. Het kraantje is van plastic. En er zit zelfs een onderstel bij zodat de kan niet op de rand van de tafel hoeft te staan. Ik zeg; topper!

Er zit een rubberen rand bij. Als je deze Kaat zitten trekt de kan vacuΓΌm en krijg je er niks uit. Dus lekker die rand eruit laten. Proost. Op een warme zomer met veel ranja en fruit water! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s