Gordijnen wassen. Voorjaarsschoonmaak.

Pfew, voorheen waste ik elk voorjaar alle gordijnen in huis. Ik brandde toen niet eens kaarsen. Mocht niet van mijn ex. Tegenwoordig genieten de kinderen en ik in de winter van kaarslicht.

Gordijnen wassen….. best wel lang geleden. Ik was natuurlijk 2,5 jaar geleden ineens een alleenstaande moeder met de nodige behandelingen tegen borstkanker. Futloos. Geen energie om extra klusjes in huis te doen. Maar afgelopen weekend zag ik ineens het licht om weer extra dingen aan te pakken. En ik had zowaar weer de energie. En wat een verschil. Linker gordijn 3 jaar niet gewassen. Rechter gordijn net uit de wasmachine. Een voordeel van al die ‘verloren’ jaren; ik heb waar voor mijn energie. Extra genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s