Kurkuma.

Ik dacht dat dit geen kwaad kon om te slikken. Tijdens mijn ziekte slikte ik dit….. mijn tumor slinkte niet tijdens de chemo…. kwam dit door deze kurkuma pillen? Volgens bovenstaand bericht niet…. maar ik lees steeds meer dat deze kruid averechts werkt…. tja, wat is nu de waarheid? Ik zou maar luisteren naar het artikel. Als je kurkuma lekker vind gebruik je het in je maaltijd. Maar om deze extra te gaan slikken tegen kanker…. niet voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s