Het song festival.

Ik keek vroeger soms naar het song festival. Ik weet nog dat ik met een collega/vriendin keek. Zij en ik hadden een papier voor onze neus. Daar schreven wij de punten op. Van 1 tot aan 12. Douze point!

En nu kijk ik weer sinds jaren. In bed. Mijn dochter zit naast mij. Het einde, de uitslag gaat zij niet halen. Te laat. Maar ‘onze Duncan’, mag zij zien. Rond 22:00. Daarna gaan wij slapen. Morgenvroeg, als wij wakker worden komt de verrassing. Welke plek heeft Duncan behaald?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s