Mijn tractor rijbewijs.

Vanmorgen pasfoto’s laten maken voor een nieuw rijbewijs. Typisch me, ik had uitgeslapen, dus dikke ogen. Mijzelf ingesmeerd met zonnebrand, dus ik glom als een gouden medaille. Vergeten een extra dikke laag make up erop te gooien……. ik lijk wel ziek. Haha, lijk. Lijkbleek dus.

Het is niet anders. Niemand hoeft dit ooit te zien als het goed is. Bij de balie van het gemeente huis kreeg ik te horen dat ik een auto, brommer en tractor rijbewijs heb. Whaaaaaat? Dat laatste heb ik nooit geweten.

Ik ga morgen meteen een tractor huren voor een dag. Gas op de zuigers met die trekker ๐Ÿคช. Ik heb niet voor niks dat rijbewijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s