Mini marshmallow.

In de winter eten wij peren water ijsjes. En in de lente/zomer als het wat fris is in de avond drinken de kids graag warme chocolade melk. En het liefst met mini marshmallows. Ik koop deze bij de Albert Hein. Het merk dat ze daar hebben heet Frisia.

En de buuf en ik drinken graag een cappuccino. Zeker niet elke dag. Dat is te duur. Maar als wij er dan een mogen…. extra genieten. De chocomelk en koffie komen van dolce gusto. Regelmatig is de derde pak gratis. Dan ga ik los. Zo hebben wij luxe drinken voor een prima prijsje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s