Gaan we weer. Een gebonden soep maken.

Echt iets voor een zondag.

Afgelopen week had ik verse pasta op het menu. In hoeverre is dit echt vers? Geen idee. Maar de kids vinden het lekker. En als het bij de Albert Hein te koop is met twee voor de prijs van een; doen! Dus gedaan. Twee kleuren pasta. En een potje saus. Veel voor weinig.

De pasta kookte ik in water met daarin stukjes ui en knoflook. Heerlijke smaakmakers. Gezond en ook nog eens lekker. Zodra de pasta klaar was ging het vuur op uit. De kids en ik pakten een kommetje. Pasta met een smaakje erin en daarna de saus erover. De een wil groene saus en de ander rode. De beste groene pesto saus is natuurlijk zelfgemaakt. Heb je hier geen tijd, energie of budget voor? Dan is die van de Lidl ook super goed!

Het vocht van de pasta bewaar ik weer. Daar maak ik morgen een lekker soepje van. Mocht ik pasta over hebben dan noemen wij het een noodle soep. De saus die vaak over blijft gooi ik erbij. Stokbroodje erbij. Genieten maar. Een soort van maaltijd soep met brood. Een grote vulling voor weinig.

Vroeger vond ik knapperbolletjes erbij ook zo enorm lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s