Onverwacht aan de asperges. En de buurt at mee.

Tjeempie. Wat een geweldige warme dag was dit. De buuf kwam met asperges. Niemand bij haar thuis lust dit. Ik wel, ik ben er dol op. Dus, meer dan welkom buuf. Zij en ik genoten ervan. En Eva, die eigenlijk ook alles lust, nam een hap en zei: mam, lekker hoor. Het prakje met ei, ham en een beetje mayo vond mijn dochter ook zowaar lekker. Voorheen at zij alleen eiwit. Nu ineens ook eigeel. Super! Ik hou van dit soort onverwachte eet gelegen heden. Daardoor leren je kinderen andere dingen te eten.

Mijn zoon Daan heeft niks met loempia’s met kip. Hij ging voorheen los op mini groente loempia’s van de Albert Hein. Mijn buuf had nu van de Lidl, kost geen drol, groente loempia’s met kip. Toen mijn zoon er meerder op had gegeten gaf ik aan dat er kip in zat. Hij keek mij aan. Echt mam? Yep. Zooooooo, deze waren echt lekker! Mammie happy. Super goedkoop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s