Tosti tijd.

Bij mij op het werk is de term ‘tosti tijd’ bekend. Als wij als team uren en uren achter elkaar werken dan is het zo lekker als je na gedane arbeid of tussen het harde werk door midden in de nacht een tosti kan eten. Alle ingrediΓ«nten heeft onze baas in huis. Een mens kan hier zo van opknappen!

Als het druk is geweest met veel personeel over de vloer kunnen de ingrediΓ«nten op zijn. Ik bedacht mij laatst ineens; een stuk rookworst met mosterd kan ook erg lekker zijn. Zo’n worst is lang houdbaar. Snel op te warmen in de magnetron. En mosterd hebben wij op ons werk liggen.

Dusss, als ik dienst draai stop ik standaard een rookworst in mijn tas. Zie dit als een soort nood rantsoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s