Mijn neus leeg eten.

Vandaag nam ik een stukje bereikbaarheidsdienst over. Ik mocht meteen aan het werk. Ongelooflijk toch? Het team had al de hele ochtend gewerkt. Ik kom binnen om een collega af te wisselen. En jawel! Het werd weer eens stil. Nikkes nakkes nadaa gewerkt. Ik had gewoon tijd om twee keer mijn hele neus leeg te eten. Bij wijze van, he ๐Ÿ˜‚. Ongelooflijk.

Collega’s die genoeg over uren hebben staan tegenwoordig in de rij om samen met mij dienst te doen. Lekker relaxen. Gezellig met elkaar kletsen.

Ieder nadeel hep zijn voordeel.

Volgens mij heb ik een helende werking op mijn omgeving. Zal ik een blauwe jurk aanschaffen, haar laten groeien en de nieuwe Jomanda kunnen worden? ๐Ÿคฃ๐Ÿคช๐Ÿ˜ฑ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s