Mijn dochter dacht nooit te kunnen fietsen.

Mijn dochter was best laat toen zij kon fietsen zonder zij wieltjes. Prima. Zij en ik hadden hier geen last van. Op een gegeven moment kreeg zij een fiets die te groot was voor haar. Toen ging zij nog meer achteruit. Ze ging toen bij iedereen relaxed achterop zitten. Maar zelf fietsen op haar eigen mooie luxe fiets? No way.

Maar ik bleef volhouden. Op een gegeven moment ging ik fietsen en zij achterop. Ik merkte aan mijn dochter dat zij ging denken; hallo, jij wel op mijn fiets en ik niet. Nadat wij een paar keer naar de stadspoort heen en terug gingen vroeg madam ineens of zij zelf mocht fietsen. Maar natuurlijk! En daar ging zij ineens! ๐Ÿฅฐ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s