Ik ben bezig met een gebarentaal cursus.

Via Facebook kwam dit voorbij. Een mini gebarentaal cursus. Elke week krijg ik 10 woorden. Pfew. De eerste serie was een makkie. Alles nieuw, blijft makkelijk hangen. Maar ik merk dat het per week moeilijker wordt. Heeel veel moeilijker. Grrrr. Oude grijze hersencellen werken niet mee.

Losse woorden gaan nog wel. Maar hele zinnen. En het alfabet is al helemaal een ramp. Maar ik zet door. Deze week ga ik dingen leren over het weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s