Ik ben in te huren als klusser.

Vandaag eerst heerlijk uitgeslapen na gisteren 12 uur achter elkaar te hebben gewerkt. Als je na zo’n drukke werkdag thuis komt dan kan je niet meteen slapen. Was wel beter geweest. Heerlijk geknuffeld met de kat. Een aai over het bolletje van onze konijn. En de hamster uit het hok kunnen halen. Hij beet niet. Joepie! Heerlijk zo’n beestenbende in huis.

Fris en fruitig naar iemand gereden. Een nieuw huis. Een nieuwe toekomst. En ik ga daar helpen. Zo gegund. Ach, met ouders en vrienden erbij was het nog heel gezellig ook. Afgelopen zomer heb ik ook ergens geholpen met behang eraf halen. Toen had ik een rood hoofd in verband met de hitte. Nu had ik een rood hoofd van dat stoom van het stoom apparaat. Haha. Gratis gezichtssauna gehad. Alle poriΓ«n zijn weer schoon. Twee vliegen in een klap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s