Vervolg van β€˜the divorced wifes club’.

Ik was laatst met vijf vriendinnen samen. Ik voelde mij een beetje ongemakkelijk. Zij waren alle vier gewoon nog getrouwd 😱. Najaaa, dat is toch niet meer van deze tijd πŸ˜‚?

Een van de dames vroeg aan mij; hoe gaat het nu met je? Redt je het alleen? Dus ik zeg; de weekenden zonder kinderen maak ik gezellig. Ik heb een speciale app met leuke alleenstaande moeders. En als ik de kinderen in de zomervakantie twee weken moet missen dan ga ik misschien met een vriendin op vakantie. Lekker naar de zon. All inclusive. Me time. Geen huishouden, dan hoef ik niet te koken, geen kinderen om voor te zorgen. Best wel even ideaal.

Zegt mijn vriendin; effe serieus, ben jij nu het scheidden aan het promoten? Whahaaaa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s