De lente is hier aanwezig.

Het was afgelopen week best wel bagger weer. Zodra het droog was of de zon ging schijnen riep ik naar de kinderen; joehoe, naar buiten. En jawel, dat werd vaak gedaan. Toppertjes.

Meestal kwamen ze doorweekt thuis. Oeps, sorry. Dan verwende ik ze met een glas warme chocolademelk. Alles om het buiten spelen te stimuleren.

Afgelopen weekend wilde ik afval naar de kliko brengen. Doe ik de achterdeur open ๐Ÿ˜จ. Ik schrok ervan. Zitten drie jongens in de hangmat onder de overkapping. Via de schutting/overheen geklommen, in mijn achtertuin. Helemaal prima. Vragen ze ook nog; kan het vuurtje aan? Hahaaaa.

Maarrrr, de hangmat hangt weer. Het is bijna lente. Heerlijk dit uitzicht. Met mooi weer gaat deze onder de overkapping vandaan. Met regen blijft zij er natuurlijk onder. De kinderen, vriendjes en ik genieten enorm van de hangmat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s