De kat kwijt.

Twee weken geleden hadden de kids op de vrijdag vrij. School vakantie! Zij en ik happy. Lekker uitslapen. Iets langer opblijven zodat wij spelletjes aan de tafel kunnen doen. Bij ons is de traditie dat wij op de eerste dag van de vakantie op de bank beneden slapen. Ik ben dol op tradities.

Zo gezegd, zo gedaan. Om 7:00 de volgende ochtend zei mijn zoon dat hij dacht dat de kat kwijt was. Mmmh, nu je het zegt….. ik had onze Dolf de hele nacht niet gehoord of gezien. Gelukkig hebben wij een straat aap. Meteen in de groep gegooid. De overburen hadden een kat zien mauwen op het balkon verderop. Oepsie. Dat was die van ons. onze kat Dolf was via de zolderkamerdeur van mijn zoon naar het balkon gelopen. En toen ging zij los. Op het moment dat mijn zoon naar beneden ging deed hij de balkondeur dicht. Oftewel, onze kat werd buiten gesloten. Erg zielig. Het vroor ook nog eens. Maar gelukkig na de straat app hadden wij haar weer binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s