Game stoel.

Ik heb een nep koeien leren stoel. Heerlijk ding. Als mijn zoon ging gamen moest ik deze stoel voor de televisie zetten. Dit ging mij steeds meer tegenstaan. Ik wilde het liefst zelf in deze stoel zitten/hangen. Proberen te haken.

Inmiddels heb ik via via een houten bankje kunnen krijgen. Mijn vader ๐Ÿ˜ heeft deze grijs geschilderd. Als mijn zoon wil gamen met of zonder vrienden, til ik dit lichtgewicht ding op. Die zet ik dan voor de televisie. Bij dunne magere kinderen leg ik een kussen erop ๐Ÿ˜‚.

Een nadeel, zij gaan al snel hangen wat houding betreft. Niet best voor hun groei. Ik roep dan ook regelmatig; rechtop zitten!

Bij hun vader hebben de kinderen een echte game stoel. Super leuk. Perfect voor je houding. Maar te duur voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s