Geen stukjes in de pap.

Mijn dochter lust veel. Heel veel. Maar stukjes in haar pap 😨. Dan heb ik het over een pot yoghurt met stukjes kers of aardbei of wat dan ook erin. Daar gruwelt zij enorm van.

Zij is ook een meisje die niet echt van wit om melk chocolade houd. Pure chocolade vind zij wel heel erg lekker. Zie ik bij de Lidl een bak yoghurt staan met stukjes chocolade. Stracciatella. Oftewel yoghurt met chocolade in de smaak puur. Maar dit betekend ook dat er stukjes in de pap zit. Bizar, maar dit vind zij wel lekker. Prima. Misschien is dit een aanzet voor pap met stukjes? Op het plaatje hieronder staat de yoghurt zonder stukjes. Helemaal bovenaan dit artikel met stukjes. En, Yes I know, ze bevatten allemaal veel suiker. Maar zo af en toe, in plaats van een koekje, lepelen de kinderen een bakje toet naar binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s