Seksuele voorlichting jongens…..

Ik had hier drie jongens die aan het gamen waren. Jawel, ze moeten zo weer naar buiten met dit mooie weer. Maar ze speelden een spel. Fortnite. Zegt de een; seksuele penetratie😨. Ik verslikte mij bijna. Ik zeg even niks. Daarna; pedofiele penetratie. WoW. Nu ga ik ingrijpen. Ik vraag aan ze; weten jullie wat dit betekend? Ja, een oude meneer heeft sex met een jongedame. Mmmmh, even uitgelegd wat het echt inhoud. En dat het strafbaar is. Heel toevallig had ik twee boeken op tafel liggen over seksuele voorlichting. Ik vroeg of zij hier iets mee konden. Ze lagen in een deuk.

Daarna werd het serieus te grappig voor woorden. Op een gegeven moment werden de boeken gepakt. De drie boys gingen naar de gang. Met boeken. De een riep; Ieuw, gatver. De ander wilde door bladeren. Nummer drie maakte een eigen versie van wat hij zag. Via de boeken gelezen te hebben in de gang, stiekem, zijn zij nu naar buiten om te spelen. Lekker in de natuur zoals het hoort. Niks geks aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s