Valentijnsdag. Ik haat dit.

Tja, je kan hier niet omheen. Valentijnsdag. Vroeger kreeg ik weleens iets leuks van mijn ex. Maar als je dan ‘alleen’ bent… een alleenstaande ouder, mag je niks verwachten. Mijn kinderen zijn te jong om iets te ondernemen op deze dag.

En dan ga ik relativeren. Wat betekend Valentijnsdag nou echt? Moet je serieus in zo’n dag de liefde verklaren aan je partner? Duh. No way. Trap hier niet in. Dit heeft niks te maken met de liefde. Maar wel met geld, commercieel gebeuren.

Een groot voordeel. Er zijn knuffeltjes met rode harten in overvloed te koop. Voor weinig. Komt dit even van pas. Mijn dochter huilt en huilt als zij en ik afscheid moeten nemen in verband met het weekend als zij naar haar vader gaat. En zij heeft het super leuk daar. Dat weet ik. Maar even dat moment van ‘goodbye’. Blijft heftig voor haar. Ik heb nu een beer gekocht met een rood hart. Dit op aanraden van mijn psycholoog. Zo heeft Eva iets tastbaars. Dag mama bij de voordeur. En hallo mama via een beer in bed. Door deze valentijnsperiode zijn deze knuffels in overvloed.

Zo is Valentijnsdag toch nog nuttig. Een leuke knuffel voor weinig als therapie. โค๏ธ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s