School handbal.

Jawel, mijn kinderen doen allebei mee. Nooit verwacht. Het was zelfs zo dat toen ik mail kreeg van school over handbal ik deze weg gooide. Want daar had ik niks aan. Tot de meester ineens een mail stuurde naar mij over Eva en handbal. Huh? Zit zij op school handbal? En Daan ook? Whahaaa. Ik wist van niks. En ze vinden het toch leuk! De hele middag zit ik nu in de peppel. Gezellige boel.

En dan zijn ze ook nog eens allebei kampioen! Eva bij de dames en Daan bij de heren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s