Mijn vader.

Vandaag ging ik met mijn kinderen en buurmeisje naar mijn vader. Hij is nu 1,5 week thuis. De operatie was een week daarvoor.

Wat is dit een heftige operatie. Van te voren hadden zij en ik dit niet zo ingeschat. Het is echt heel heftig. Mijn vitale vader kon vorige week nog helemaal niks. Vandaag zag hij Daan na 3 weken. Gaat hij vechten met die jongen ๐Ÿ˜ฑ. Hij mag maar 1 kilo tillen.

Na zo een operatie mag je zes weken niet meer tillen dan een kilo. Zes weken geen auto rijden of fietsen. Dat zegt genoeg toch? Het feit dat je therapie pas na zes weken begint…… het is even terug schakelen. Maar daar krijg je hopelijk nog veel voor terug.

2 thoughts on “Mijn vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s