Hoe zijn jullie bleu monday doorgekomen?

Ik vond deze dag een makkie. Je zou op deze dag grotere kans hebben om depressief te zijn. Maar de zon die scheen ๐ŸŒž. Dat maakt het al een stuk moeilijker om je niet prettig te voelen. Door de zon zag ik wel dat mijn ramen vies waren. Toch maar gezeemd. Binnen en buiten. Dat doet goed aan de ogen. Daarna het huis kind klaar gemaakt. Morgen komen mijn kinderen weer thuis ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ. Bedden zijn verschoont, boodschappen in huis, huisje schoon geboend. Ik ben er klaar voor. Waarschijnlijk ben ik daarom vandaag zo vrolijk.

Eten gebracht naar mijn ouders. Mijn pa zag er een stuk beter uit. Hij is moe maar voelt zich alweer een stuk beter. F.ck bleu monday. Leve het leven โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’™.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s