Een schoon en opgeruimd huis geeft rust.

Makkelijk gezegd. Een schoon en opgeruimd hoofd geeft rust aan je lichaam. Dat snap ik wel. Als er nergens rommel ligt, alles schoon is, kan je lekker met een bakkie op de bank zitten. Relaxen. Maar voordat het zover is! Kon je maar een poets betalen. Dan viel er al een last van je af. En als je dan je kids zo opgevoed hebt dat zij al hun rommel zelf opruimen dan valt er nog een grote last van je af.

Ik probeer niet te vaak spullen te laten liggen, te stapelen. Zodra er iets in de weg lijkt te liggen, ruim ik dit meteen op. Dat geeft al rust aan je ogen. Wat schoonmaken betreft. Moet alles elke dag met chloor een schoon gemaakt worden? Nee toch! BacteriΓ«n in huis zijn prima. Daardoor bouw je afweer op. Helemaal prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s