Als ik β€˜alleen’ ben eet ik salades.

Een bak sla. Soms voel ik mij een konijn. Maar een gevulde bak sla vind ik zo enorm lekker. Vaak bak ik spekjes erbij en uien. Soms pak ik een bakje garnalen in olie in plaats van spekjes. Voor 5 euro heb je drie bakjes bij de jumbo.

Mochten de garnalen de salade niet hebben gehaald wat betreft mijn maaltijd salade? Dan bewaar ik altijd de olie waar zij in hebben gelegen. Dit gebruik ik alsnog voor mijn salade. Goedkoop maar het allerbelangrijkste; de smaak!

De spekjes en uien bak ik lekker krokant. Zonder olie in de pan. Spekjes geven genoeg olie af om de uien in te bakken.

Bovenstaand is een ideale basis voor een maaltijd salade. Je kan er fruit doorheen mengen, feta blokjes, noten, stukjes kaas, wat citroen sap met olie, vis, kip en nog veel meer. Maak je koelkast open en pak de left overs van voorgaande dagen. Dit past perfect in deze salade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s