Sporten zonder protheses.

Sommige mensen hebben een prothese nodig om te kunnen sporten. Ik gelukkig niet. Ik heb wel protheses….. maar die ben ik liever kwijt als ik ga hardlopen. Die dingen schudden toch maar heen en weer zonder enig doel. En ze wegen ook nog eens een kilo. Zonde om die extra mee te slepen. ๐Ÿ˜‚. Misschien handig als ik wat verder in mijn sport traject ben, een extra uitdaging, haha.

Ik heb het nu niet over mijn gebit. Die weegt steeds minder. Door de chemo vallen de tanden en kiezen er zomaar uit. Ik heb het nu even over iets anders. Ik sport in het donker. In de avond. Dan ziet niemand mij. En toch….. verbaas ik mij over hoeveel mensen ik tegenkom. Wat zullen zij denken? Daar loopt een mevrouw hard met een bovenlijf van een man…… tja, ik hoop niemand te shockeren. Maar op dit moment is dit het beste voor mij. Sorry.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s