In de aanbieding, gourmet spullen.

Mijn kinderen en ik zullen nooit gourmetten. Geen idee waarom. Zij en ik samen hebben hier nu eenmaal niks mee. Ieder zijn ding. Maarrrrrr, mijn dochter is dol op een broodje hamburger en mijn zoon op een broodje kip. Dus rondom de feestdagen koop ik deze twee vlees soorten. Een voor gebruik. En een voor in de vriezer voor …. wij zien wel wanneer wij daar zin in hebben.

Soms heb ik mini broodjes voor in de oven. Zo niet, dan pakken wij toch lekker een stokbrood. Vlees braden. Broodje in de oven. Vlees tussen het broodje. Klodder mayo (vind ik persoonlijk iets minder) en smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s