Ouwehand lichtjes.

Ik zag zoveel leuke berichten voorbij komen over Ouwehand by night. Daar wilde ik wel naartoe. Maar wat een prijzen zeg. En mijn zoon maak ik daar niet eens blij mee. Wij doen altijd alles met z’n drieΓ«n. Ideetje. Ik ga met Eva naar de dierentuin. En met Daan ga ik naar een trampoline park. Zo heb ik weer behoorlijk wat geld bespaard. En ik krijg er extra quality time met mijn kinderen voor terug. Als je een op een bent hoor je toch andere verhalen van ze. Wat was het mooi in Ouwehand. Bizar mooi. 1000 keer mooier dan toen in burgers zoo. Wat hebben wij genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s