Wat te doen met je oude kerstkaarten?

Ik was altijd dol op kerstkaarten versturen. Dit koste mij veel geld aan postzegels. De kaarten waren gelukkig goedkoop. Nu is voor mij de vraag; is een kerstkaart het geld wel waard? Voorheen stuurde ik naar familie kaarten die ik wekelijks zag. Wat is dan de meerwaarde van een kaart? Vroeger was dit top. Tegenwoordig via social media, app gebeuren, heeft een kaart weinig meerwaarde. Dit is alleen nog leuk bij mensen die je niet vaak spreekt of ziet. En zelfs dan…..

Post.nl rent zich suf om een kaartje te bezorgen. En wat doe jij hiermee? Je leest deze en dan? Niks toch? En kijk eens naar het milieu. Dus hierbij; ik heb dit jaar voor het laatst kaarten verstuurd met kerst.

Nummers een was dat je van de kerst kaarten een kerst label kon knippen voor aan kado’s. En nummer twee dat je de kaarten aan of op een glazen pot kon plakken. Zo heb je een leuk kerstlichtje. Persoonlijk vind ik dit eng wat betreft brand gevaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s