Wat een prachtig weer vandaag!

Wederom een prachtige dag. Met nog meer fijne mensen om mij heen. Ik zou hier wel aan kunnen wennen! Een heerlijke wandeling gemaakt. Eten via een catering mogen verorberen. Zeer smakelijk. En wat heb ik weer veel gelachen. Mijn buik doet nog pijn. Dat lachen is goed voor je buikspieren! Nederland in beweging is er niks bij, hahaaa. Morgen nog een feestdag te gaan. Komt vast goed. Ik verheug mij vooral op de kinderen. Om 10:30 mag ik ze op halen. Whoehoe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s