Flepdrol/koekoek.

Mijn dochter en ik zagen de reclame van Ben. Iets met een telefoon in je hand terwijl je fietst. Dan wordt hij bijna aangereden. De meneer in de auto zegt ineens; fleppdrol. Wij kwamen niet meer bij. Hoe goed is zo’n reclame? Wij vergeten dit nooit meer. Wat ik zo leuk vind aan de meeste Ben reclames is dat die stem van een oud klasgenootje is van mij. Kyra.

En dan hebben ze het over geld. Hypotheek. De broer zegt; deze. De vader zegt zus en iemand anders zo. En wat zeg jij dan? KOEKOEK. Elke keer weer als ik deze reclame in de auto hoor lig ik in een deuk. Hoe leuk kan het zijn? Genieten van een reclame!

Het zijn de kleine dingen die het doen in je leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s