Een ultieme kerst gedachte.

Vandaag heb ik oproep dienst voor de operatie kamer. Dan werk ik meestal tot wat later op de dag. Kids zijn nu bij hun vader. Dus ik heb de tijd. Even een boodschap gedaan bij de Albert Hein. Sta ik bij de kassa. Voor mij staan twee ouderen. Die mevrouw gaf mij een hand en zei; fijne kerstdagen en een heel mooi 2019. Ze kochten een klein flesje wijn en twee zakjes euroshopper chips. Er kwam een hoop kleingeld tevoorschijn. Waarom zou je bij de Albert Hein kopen als je niet veel hebt? Want daar leek het op. Maar de Lidl en Aldi zijn natuurlijk al dicht. Misschien was dit de reden. Anyway. Ik voelde een gun factor. Ik zei tegen mevrouw; zal ik anders betalen voor u? Iets met een kerst gedachte. Ze zei meteen volmondig ja, hahaaaaa. Meneer viel bijna flauw. De jonge jongen achter de kassa keek mij aan….. ik vroeg aan hem; ik heb voor tien euro boodschappen en ik betaal 3 euro voor die andere mensen. Mag ik daarvoor een pakje hockey kaartjes? Hij zijn ja. Maar natuurlijk mevrouw. U mag van mij drie pakjes. Dus Susan…… hierbij. Wie goed doet, goed ontmoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s