Een kerstboom om naar te kijken en van te eten.

Vroeger, heel vroeger, had ik twee grote voor tanden die veel te ver naar voren stonden. Helaas heeft mijn dochter dit van mij overgenomen. Mijn ouders hadden een snoep kerstboom in de keuken staan. Met koekjes en schuimpjes. En wat deed ik als kind? Suiker verslaafd…. Ik nam van elk kransje ‘maar’ een hapje. Wat is nou een hapje. Dat gaat toch niemand zien? Dankzij mijn grote voortanden viel ik door de mand.

En dan krijg je je kinderen terug van hun vader. Met een kerstman, half op gegeten, in de tas terug. Daardoor moest ik aan bovenstaande denken. Onze boom is om op te eten. Er hangt van alles in aan smaken zuurstokken en chocolade. Maar het staat vooral voor gezelligheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s