Wat is het hier heet!

Pffff. Ik kom net thuis. Vanmorgen om 6:50 de deur uit gegaan naar mijn werk. Daarna door naar een kerstdiner ๐Ÿ’.

Ik doe de voordeur net open. Goodness….. wat een hitte. Staat de verwarming op mega hoog. Het was inmiddels als 22 graden. Ik was meteen bang voor inbrekers. Die waren het gelukkig niet. Maar wat dan?

Bij de buren stond de verwarming ook op 27 graden ๐Ÿ˜ฅ. Om 16:00 was er een stroomstoring. En bedankt meneer of mevrouw Nuon. Dankzij jullie is de boel hier van slag. Nog nooit zo warm hier in huis geweest. Ik zit in mijn ondergoed te zweten op de bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s