Een kerst film op de bank.

Ik heb via de postcode loterij/ goede doelen, een prijs gewonnen. Ik mocht gaan voor film kaartjes. Of voor een dvd. Voorheen had ik hier niks mee. Maar sinds ik alleen met mijn kinderen ben ben ik vooral voor gezelligheid onder de kerstboom. Ik heb gekozen voor twee kerstfilmpjes. Gisteravond de eerste aangezet. En hoe leuk! Mijn zoon en dochter waren stil. Zij keken met open mond naar de film ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s