Rennen voor een goed doel.

Daar gaan wij weer. Hardlopen voor een goed doel.

Ik zal nooit vergeten dat de kids en ik dit liepen toen ik middenin de chemo zat. En het lukte mij gewoon. Zo bizar als ik daaraan terug denk. Het jaar daarna ging ik weer met mijn kids. Toen had ik het zowaar moeilijker. Net gehaald.

In december gaan mijn kinderen en ik weer. Benieuwd hoe het nu zal gaan. Conditie is nog best ver te zoeken.

Wat ik zo mooi vind aan dit loop verhaal van ons is dat ik van de roparun en het ziekenhuis een weekje weg heb gekregen. Ik had de run gelopen. Een maand later kreeg ik een huis aangeboden in verband met mijn ziekte. In Volendam. Dit gun ik andere mensen ook. Daar loop ik voor. Wij lopen voor het goede doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s