Een voedseldroger.

Een tijdje geleden vroeg ik of mensen ervaring hadden met een voedseldroger. Inmiddels heb ik er een kunnen aanschaffen. Een kennis gebruikte dit aangeschafte apparaat niet meer. Zonde om bij de vuilnis te gooien toch? Dussss, ik heb er een. Je kan bij mij bananen of appels inleveren. Deze droog ik voor je. Vooral de bananen zijn heel erg lekker.

Ga je voor hartig? Tomaten, over rijp, kan ik drogen met lekkere kruiden. Knoflook is ook goed te drogen.

Ik ben lerende met wat lekker is om te drogen. Ik ben van alles aan het testen. Wil jij met mij mee testen? Leuk.

Over rijpe bananen of tomaten. Het eerste kan je verwerken in een bananen smoothie. Nummer twee in een omelet. Maar je kan er ook voor kiezen om ze te drogen. Mijn apparaat heeft 8 verdiepingen. Acht lagen om te vullen. Aan net einde van het droog proces ben ik 80 cent kwijt aan energie. Dat is te overzien toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s