Appel kaneel.

Na het avond eten hoor ik regelmatig; mam, wat kan ik nog eten? Zucht. Geen koek of snoep lijkt mij, want door het suiker kunnen ze dan slecht slapen.

Een vriendje van mijn zoon komt volgens mij bij ons spelen voor de appel kaneel, haha. Hij is nog niet binnen en hij vraagt er al om. Op een gegeven moment werd mijn zoon nieuwsgierig en vroeg hij hier ook om. Appel en koek kruiden. Inmiddels is hij er ook dol op. Dus in de avond als hij trek heeft vraagt hij niet meer; mam, wat kan ik nog eten? Hij vraagt nu; mam, mag ik appel kaneel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s